طريقة عمل البقسماط المصري

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف maryemelnazer في الثلاثاء أبريل 05, 2011 3:51 pm

وقت التحضير:120 دقيقةوقت الطهي:10 دقائقالمقادير:كيلو دقيق
1/2 كوب لبن دافئ
1/2 كوب ماء دافئ
1/2 كوب زيت
قطعة خميرة
2ملعقة كبيرة سكر
حسب الرغبة ملعقة صغيرة ينسون وشوية سمسم التحضير:1-نضع جميع المقادير على بعض ونعجنهم جيدا ونترك العجينة حتى تخمر كويس اوى ساعة او اكتر
2-نحضر الصاج ويدهن بقليل من الزيت ونقطع البقسماط دايرة صغيرة ثم نبرمها لتعطي شكل البقسماط
3-نترك الصاج لمدة 20 دقيقة حتى يخمر مرة ثانية وفى الوقت ده نشعل الفرن ونتركه حتى يسخن



maryemelnazer
عضو مميز
عضو مميز

رقم العضوية: 328
عدد المساهمات: 1055
المهارة: 8125
تاريخ التسجيل: 31/10/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف سمسمة في الثلاثاء أبريل 05, 2011 10:08 pm

طريقة سهلة هاجربها
يا ترى ينفع فى فرن البوتاجاز
ولا لازم الفرن المخصوص للخبز؟

سمسمة
عضو مميز
عضو مميز

رقم العضوية: 27
عدد المساهمات: 1546
المهارة: 9743
تاريخ التسجيل: 25/04/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف روضة في الأربعاء أبريل 06, 2011 12:53 am


روضة
مشرفة الطبيعة و العلوم البيئية
مشرفة الطبيعة و العلوم البيئية

رقم العضوية: 357
عدد المساهمات: 1389
المهارة: 8301
تاريخ التسجيل: 31/12/2010
الكفاءة: 50

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف روضة في الأربعاء أبريل 06, 2011 1:00 am



يا سمسمة البقسمات والعيش الفينو والدفيرة بتكون نتيجتهم حلوة اوى فى فرن البوتاجاز يعنى زى كده

روضة
مشرفة الطبيعة و العلوم البيئية
مشرفة الطبيعة و العلوم البيئية

رقم العضوية: 357
عدد المساهمات: 1389
المهارة: 8301
تاريخ التسجيل: 31/12/2010
الكفاءة: 50

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف فوكس في الأربعاء أبريل 06, 2011 9:56 am

الله ينور يا ستات
الست المصريه جميله وموفره وزوقها عالى

فوكس
عضو ممتاز
عضو ممتاز

رقم العضوية: 2
عدد المساهمات: 2792
المهارة: 17831
تاريخ التسجيل: 02/04/2010
الكفاءة: 13

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف maryemelnazer في الأربعاء أبريل 06, 2011 6:05 pm

عادى ياسمسمه كل حاجه بنعملها فى فرن البوتاجاز وبتكون ناجحه جدا

maryemelnazer
عضو مميز
عضو مميز

رقم العضوية: 328
عدد المساهمات: 1055
المهارة: 8125
تاريخ التسجيل: 31/10/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف maryemelnazer في الأربعاء أبريل 06, 2011 6:06 pm

الست المصريه انجح ست فى العالم فى كل شىء
والا ايه يا فوكس

maryemelnazer
عضو مميز
عضو مميز

رقم العضوية: 328
عدد المساهمات: 1055
المهارة: 8125
تاريخ التسجيل: 31/10/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف اريام في الجمعة أبريل 08, 2011 9:37 am


اريام
عضو نشيط
عضو نشيط

رقم العضوية: 406
عدد المساهمات: 182
المهارة: 2205
تاريخ التسجيل: 07/02/2011
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف بسنت في السبت أبريل 09, 2011 3:24 pm


بسنت
عضو فعال
عضو فعال

رقم العضوية: 355
عدد المساهمات: 305
المهارة: 3232
تاريخ التسجيل: 31/12/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة عمل البقسماط المصري

مُساهمة من طرف maryemelnazer في الأحد أبريل 10, 2011 9:04 pm


maryemelnazer
عضو مميز
عضو مميز

رقم العضوية: 328
عدد المساهمات: 1055
المهارة: 8125
تاريخ التسجيل: 31/10/2010
الكفاءة: 0

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى